Hirdetés

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy 25 éves TikTok sztár

|

Taylor Rousseau Grigg férje szívszorító szavakkal búcsúztatta a tartalomgyártót.

Hirdetés

A TikTok egyik ismertebb csillaga, Taylor Rousseau Grigg "váratlanul és hirtelen" hunyt el október 5-én. A tartalomgyártót több mint 208 ezren követték az Instagramon, és mintegy 1,4 millióan a TikTokon.

A halál okát nem részletezte, de férje egy hosszú Instagram bejegyzésben vett búcsút szeretett feleségétől, aki az elmúlt években többször is járt kórházban, és "több szenvedést és fájdalmat viselt el, mint amennyit a legtöbb ember él át élete során".

Hirdetés

A férj, Cameron Grigg elmondta, hogy Taylor testét megőrzik szervdonori státusza miatt. A gyász időszakát még nehezebbé teszi, hogy a családi "pénzügyek egyáltalán nincsenek rendben".

"Mióta megházasodtunk Taylornak állandóan kórházba kellett járnia, ez pedig komoly hatást gyakorolt a pénzügyeinkre, és így nincs biztosításunk sem."

A helyzet enyhítésére Cameron elindított egy GoFundMe kampányt, ahol a 100 000 dolláros célból már közel 40 000 összegyűlt az adakozóknak köszönhetően. Reméljük, hogy a kampány segíteni fog Taylor szeretteinek, és hogy a tartalomgyártó földi maradványai jó helyre kerülnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)