Hirdetés

Tony Hawk üzeni, igenis lesz jövője a Pro Skater sorozatnak

|

A világ legismertebb deszkamágusa jó hírrel jött megünnepelni a franchise 25. születésnapját.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 megjelenése hatalmas reménysugarat adott a szomorkodó rajongóknak. A franchise visszatért egy kiváló remake párossal, így mindenki azt hitte, hogy innentől egyenes a sikerhez vezető út. A valóság aztán mindenkit arcon csapott, amikor a Tony Hawk's Pro Skater 3+4 projekt a kukába került. A 25 éves sorozat sorsa egy időre ismét kétségessé vált, de a címszereplő végül mindenkit megnyugtatott.

Tony Hawk egy Instagram poszttal ünnepelte a szériát, és elmondta, hogy sosem hitte volna hogy mekkora dobás is lesz az eredeti Pro Skaterből.

Hirdetés

A sport legendája ugyan belerakott mindent a játékokba, de mindig is abban a hitben tette ezt, hogy csak a deszkák szerelmesei fogják látni munkája gyümölcsét. Ahogy teltek múltak az évek, úgy lett nagyobb és nagyobb a franchise, amit Tony most nagy örömmel ünnepel:

"Köszönöm az Activisionnek, a Neversoftnak és mindenkinek, aki játszott a THPS-sel annak idején. Nem lenne szabad bármit is mondanom a jövőről, de maradjunk annyiban, hogy van jövő."

A poszt vége a legérdekesebb az egészben. Úgy tűnik, függetlenül a THPS 3+4 sorsától, számíthatunk még deszkás kalandozásra. Reméljük, hogy nem tartanak minket a sötétben sokáig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)