Hirdetés

Több száz játékot vehetsz olcsóbban az Xbox leárazásán

|

Az októberi vásárnak hála most rengeteg játékkal töltheted fel az xboxos könyvtáradat.

Hirdetés

A hónap elején indult, és még pár napig kitart az Xbox szezonális akciója, amelynek keretében rengeteg játék kelleti magát jelentősen leárazva. Akár nagy AAA kategóriás címek, akár korábbi klasszikusok érdekelnek, nagy valószínűséggel találsz majd olyasmit a kínálatban, ami érdemes a figyelmedre.

A szezonális akció mellett egy indie vásár is kezdetét vette, itt jobbára kis és közepes méretű játékok közül válogathatsz, amelyekre nem ritkán 70 vagy  akár 80 százalék kedvezmény vonatkozik.

Hirdetés

Ha nincs kedved átlapozni a teljes felhozatalt, akkor csak vess egy pillantást azokra a címekre, amelyeket mi kiemelnénk. Mind az indie játékok akciója, mind a szezonális vásár esetében október 14-ig érvényesek az alábbi árak:

Mint mindig, most is óvatosan vásárolgassatok. Az ősz rengeteg kiváló új megjelenést hozott, és az ünnepekre sem árthat félretenni egy kis aprót aprót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)