Hirdetés

Tisztázta a Ubisoft, hogy szükség lesz-e állandó internetkapcsolatra az Assassin’s Creed Shadowshoz

|

Eleinte félreérthető volt, ezért pontosításra szorult a cég kommunikációja a témában.

Hirdetés

A Ubisoft a napokban leleplezte a Shadows alcímet viselő következő Assassin's Creedjét, ezzel pedig véget vetett a Codename Red munkacímen futott alkotást övező találgatásoknak. A korábbi szivárgások javarészt igaznak bizonyultak, hiszen a feudális Japánban játszódó felvonásban valóban két eltérő játékstílust képviselő karaktert terelgethetünk majd, akik más-más helyzetekben lesznek hatékonyak.

Meglehetősen nagy felháborodást váltott ki azonban, amikor néhányan a játék PlayStation Store oldalán kiszúrták, hogy az Assassin's Creed Shadowshoz bizony állandó internetkapcsolatra lesz szükség. A dolog odáig fajult, hogy a Ubisoft jobbnak látta, ha egy bejegyzés formájában önt tiszta vizet a pohárba, és ad választ a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Hirdetés

A Twitteren/X-en nemrégiben közzétett posztban ez áll:

"Az Assassin's Creed Shadows nem fog állandó internetkapcsolatot igényelni. A játék telepítéséhez online kapcsolatra lesz szükség, de utána a teljes kalandot végigjátszhatod offline, és internetkapcsolat nélkül is felfedezheted Japánt."

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a PlayStation Store volt a hunyó, hiszen a Ubisoft közleménye óta módosították a játék oldalát, ahol az online szekcióra vonatkozó részt opcionálisra írták át.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)