Hirdetés

Szoboszlai Dominik is bekerült a hét csapatába az EA Sports FC 25-ben

|

A Liverpool játékosa és a magyar válogatott csapatkapitánya nagyot ment online is.

Hirdetés

A FIFA 23-ban még az RB Leipzig játékosaként bukkant fel hazánk egyik legtehetségesebb focistája, Szoboszlai Dominik, majd a következő részig két nagy változás is történt: egyrészt az Electronic Arts szakított a FIFA-val, és EA Sports FC 24 néven jelent meg az új játék, másrészt Dominikot leszerződtette a Liverpool, így már annak a csapatnak a színeiben került be (viszont nem a legjobb magyar játékos volt az adatbázis szerint, megelőzte őt Gulácsi Péter és Willi Orbán is).  

A Liverpool támadó középpályása nem maradhatott ki a széria aktuális részéből, az EA Sports FC 25-ből sem, és Szoboszlai nemcsak a valódi focipályán tudott varázsolni, hanem a virtuális gyepen is. 

Hirdetés

Az M4 Sport hívta fel rá a figyelmet, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya bekerült a hét csapatába az EA Sports FC 25-ben. Szoboszlai először szerepel a játékban a legjobbak között ebben az idényben, méghozzá első magyarként (rajta kívül olyan játékosokat válogattak még be, mint Trossard, Ramirez, Shaw, Guirassy és Rajkovic). Ennek örömére új kártyát is kapott, amelyen összesítve 84-esre értékelték a képességeit. Alább láthatjátok az egyes értékeket: 

A focistának remek hete van, hiszen pár napja az ő dupla góljával győzött a magyar válogatott Bosznia-Hercegovina ellen, valamint - de ezzel már a magánélet területére sodródunk - nemrég kérte meg a kedvese, Buzsik Borka kezét, szóval minden tekintetben boldog lehet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)