Hirdetés

Szinte teljesen biztos, hogy karnyújtásnyira a PlayStation 5 Pro bejelentése

|

Megesszük a kalapunkat, ha holnap nem jelentik be a PS5 Prót.

Hirdetés

Hosszú ideje elég egyértelmű, hogy a Sony dolgozik egy új, erősebb PlayStation 5 konzolon, melynek egyelőre nem ismerjük a hivatalos nevét, de a köznyelv érthető módon PS5 Próként emlegeti. Nos, most nagyon úgy fest, hogy véget ér a várakozás, és bizony holnap ténylegesen leleplezik majd az új masinát.

A hivatalos PlayStation blogon ugyanis nemrég megjelent egy hír, miszerint Mark Cerny, a PlayStation 5 konzolok vezető tervezője holnap egy kilenc perces technikai bemutatót fog streamelni a YouTube-on.

Hirdetés

Ennek tükrében pedig gyakorlatilag szinte 100%-os bizonyossággal kijelenthető, hogy 2024. szeptember 10-én a Sony hivatalosan is lerántja a leplet a PS5 Próról (vagy nevezzék is bárhogyan az új, combosabb konzoljukat). A bemutatóra hazai idő szerint holnap délután 5 órakor kerül majd sor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)