Hirdetés

Szeretnéd irányítani az erőt? Áprilisban érkezik a Kinect Star Wars

|

Ti próbáltátok már a mozdulatokat, ahogy Darth Vader (vagy ahogy Vader kid) használja az erőt? Vagy suhintottatok már feltételezett fénykarddal?

Hirdetés

Április 3-án kerül az üzletek polcaira a „Kinect Star Wars” , valamint az Xbox 360 Limited Edition „Kinect Star Wars” konzol. Lehet tanulni irányítani az Erőt!



Az előzetesen bejelentett Jedi, Podracing és Rancor játékmódok mellett egy új játékmódot is bejelentettek:

A Jedi Destiny Mode újabb izgalmakkal fog bővülni:

Space battles: Hatalmas csata az űrben a birodalmiak űrhajói ellen.

Speeder Bikes and Landspeeders: a filmekből ismert klasszikus járműveket lehet vezetni.

New duels: akár Darth Vaderrel és Dooku gróffal is lehet fénykardozni!

Újabb párbajok a Fate játékmódban: csatáról csatára fejlesztheted képességeidet és tanulhatsz új trükköket, miközben legyőzöd a Sötét Oldal harcosait!

New Galactic Dance Off mode: Galaktikus táncparty, avagy táncolj a mozifilm inspirálta zenékre!

Az Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” konzol tartalmazni fog egy exkluzív C-3PO kiegészítőt is, amelyet a Dance játékmód kihívásait teljesítő  játékosok érhetnek el. A “Kinect Star Wars” 3D támogatással érkezik

A „Kinect Star Wars” című Xbox 360 játékszoftver 9990 forint, míg a Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” konzol 130000 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható Magyarországon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)