Hirdetés

Szellempofa és Conan is érkezik a Mortal Kombat 1-be, tovább bővül a sztori, és ez még nem minden

|

Rendesen kibővíti az alapjátékot a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns.

Hirdetés

A NetherRealm Studios nemrég a San Diego Comic-Conon bejelentette, milyen tartalmi bővítményekre számíthatunk a Mortal Kombat 1 kapcsán, és az a helyzet, hogy nagyon úgy fest, egy Mortal Kombat 11: Aftermath stílusú, kvázi kiegészítő lesz a hamarosan érkező pakk, vagyis a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns. Amire nem is kell már vészesen sokat várnunk, hiszen a tervek szerint szeptember 24-én fog megjelenni.

A Khaos Reigns egyrészt ott folytatja a sztorit, ahol az alapjáték véget ért: ahogy sejteni lehetett, hogy alternatív univerzumos Havik lesz az új főgonosz, vele kell majd szembeszállniuk a régi és új szereplőknek. Igen, az újaknak is, mivel DLC karaktereket is kapunk.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1: Khaos Reigns megjelenésekor azonnal elérhetővé válik Noob Saibot, valamint Cyrax és Sektor - az utóbbi két harcosnak ezúttal a női változata kerül be a játékba. Ezt követően előre még be nem jelentett időpontokban jönnek majd a további DLC bunyósok, akik bizony vendégkarakterek lesznek. Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, ugyanis megkapjuk Szellempofát a Sikoly filmekből, Conant, a barbárt (természetesen az Arnold Schwarzenegger-féle verziót), valamint a T-1000-est a Terminátor 2. - Az ítélet napja című mozifilmből.

Mindezeken felül visszatérnek a játékba az Animalityk, vagyis azok a kivégzések, amelyek során az általunk irányított harcos átváltozik egy óriási állattá, és így küldi át a másvilágra az ellenfelét. Lesz itt kérem szépen minden, a gömbhaltól a vízilovon át egészen a dinoszauruszcsontvázig. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)