Hirdetés

Régóta várt újítást kap a Halo: Infinite

|

Sokan vágytak már erre, a 343 Industries végre lép az ügyben.

Hirdetés

A Halo: Infinite végre TPS-nézetet is kap idén novemberben. Ezt a bejelentést a 343 Industries tette közzé a 2024-es Halo World Championship Forge paneljén, de persze az értesítés a hivatalos X/Twitter fiókra is felkerült, ahol egy videót is megosztottak, amelyben a külső nézetes megoldást működés közben is láthatjuk. 

Ez az első alkalom, hogy hivatalosan elérhető lesz TPS-mód egy Halo-játékban. John "Unyshek" Junyszek közösségi menedzser, és Colin Cove, a Skybox Labs vezető szoftvermérnöke további részleteket osztott meg az említett panelen. Elsőként a Firefight módban lesz elérhető az új nézet egy jövőbeli frissítéssel, de a fejlesztők lehetővé teszik ennek használatát a PvP-ben és a Forge-ban is.

Hirdetés

Bár egyelőre nem világos, hogy magában kampányban is elérhető lesz-e az újítás, vagy csak a többjátékos módra korlátozódik, de azért a rajongók számára ez egy izgalmas fejlesztés. Korábban különböző modok révén volt csak elérhető a FPS-nézet, ez lesz az első hivatalos implementáció a Halo univerzumban.

A Halo: Infinite 2021-ben jelent meg, és azóta számos új pályát, játékmódot és egyéb fejlesztést kapott. Bár néhány rajongó megjegyezte, hogy az idei évben kevés új tartalom érkezett, a mostani világbajnokság további bejelentéseket is tartogathat a játék jövőjével kapcsolatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)