Hirdetés

'Reggelt...

|

Köszöntöm a polgártársakat! :) Nagyon hideg van itt... vagy csak én fázom? Ezt lassan minden reggel megkérdezhetném, nemtudom ti, hogy álltok ezzel, de nekem sokszor lefagy a kezem. :) De már csak 3 nap és végre itt a hétvége, biztasson mindenkit ez. :D Na és a vicc:

Két rendőr sétál a folyóparton. Látják, hogy egy asszony feji a tehenét, amelyik közben a folyóból iszik. - Látod, milyen jó kis gép ez, elöl beveszi a vizet, hátul kiadja a tejet. Vegyünk mi is! Úgy is tesznek, leviszik a tehenet a folyópartra, az egyik belenyomomja a fejét a vízbe, a másik a tőgyét rángatja. A tehén fullad is, fáj is a tőgye, kínjában fosik egyet. -Hé, emeld fentebb a fejét, mert már az iszapot szívja!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)