Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - rengeteget mesélt a fegyverekről a Rockstar

|

A Rockstarnál egy méretes blogbejegyzésbe gyűjtöttek össze minden fontos infót, amit a lövöldözésről és a fegyverekről tudni érdemes.

Hirdetés

Már csak két hétre vagyunk a Red Dead Redemption megjelenésétől, úgyhogy a stúdió elérkezettnek látta az időt, hogy a fegyverekkel kapcsolatos tudnivalókat is csokorba szedjék, ezúttal azonban nem készültek új trailerrel.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2-ben több mint 50 különböző fegyverrel találkozhatunk, amiket aztán testre is szabhatunk, hogy növeljük a sebzést, a hatótávot vagy a pontosságot. Minél többet használunk egy stukkert, annál effektívebbek leszünk vele, de na nem viseljük gondját, cserben hagyhat minket a legnagyobb lövöldözés közepén.

A fegyvereket a nyeregtáskában tartjuk majd, így célszerű feltankolni, mielőtt otthagyjuk a lovunkat. A fejlesztett pisztolytáskák megóvják a fegyvereket, illetve lehetővé teszik, hogy egyszerre akár kettőt is magunknál hordjunk. A különböző töltények a fegyver erejét határozzák meg, de szabadon kozmetikázhatunk is, így egyedi fémeket, színeket, vereteket használhatunk.

Aztán ott van a Dead Eye rendszer, amivel lelassíthatjuk az időt, és kijelölhetünk egyszerre akár több célpontot is. A képesség folyamatosan fejlődik majd a játék sokán, kiemelve az ellenfelek gyenge pontjait, vagy lehetővé téve azt, hogy valakibe akár több golyót is beleeresszünk.

A hivatalos oldalon rengeteg képet találtok a játékról, illetve gyönyörű artokon mesélnek magukról a fegyverekről is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)