Hirdetés

Nem sokkal a Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése előtt leáll az 1 dolláros Game Pass próbaidő

|

Korábban is léptek már meg hasonlót, szóval nem okozott nagy meglepetést a döntés.

Hirdetés

A Microsoft nemrég visszavonta az 1 dolláros Game Pass próbaidős lehetőséget, nem sokkal azelőtt, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én megjelenne. Október 8-án törölték a 14 napos Game Pass próbalehetőséget, így az új felhasználók már nem tudnak jelentkezni, hogy ingyenesen végigjátsszák a Black Ops 6 kampányát egy teljes Game Pass hónap megvásárlása nélkül.

Ez nem az első alkalom, hogy a Microsoft eltávolította az 1 dolláros promócióját. Először 2023 márciusában szüntették meg az ajánlatot, majd újra elérhetővé tették egy 14 napos rövidített időszakra, amelyet a Starfield megjelenése előtt szintén visszavontak. A mostani lépés szintén várható volt, különösen azért, mert a Call of Duty sorozat új részétől jelentős előfizetői számnövekedést várnak a Game Pass szolgáltatásban.

Hirdetés

A háttérben állhat az az aggodalom is, hogy a Call of Duty újabb részeinek Game Passen való megjelenése csökkentheti a hagyományos eladásokból származó bevételeket, hiszen a sorozat hagyományosan több mint 20 millió példányban kel el, körülbelül 70 dolláros áron.

A Microsoft ezen felül tervezi, hogy a Call of Duty: Black Ops 6, a Modern Warfare III és a Warzone címeket az Xbox Cloud Gaming platformra is elhozza ebben a hónapban, ami először fordul elő a sorozat történetében, hogy a játék egyidejűleg megjelenik a felhőszolgáltatásban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)