Hirdetés

Kiderült, hogy mikor szabadulhat a PlayStation 5 börtönéből a Silent Hill 2 remake

|

Ahogy sejtettük, a Sony exkluzivitása idővel lejár, így más platformokra is ellátogat a Konami és a Bloober Team játéka.

Hirdetés

Követve a Resident Evilöket remake-elő Capcom, valamint a Final Fantasy VII-et darabokra bontva felújító Square Enix példáját, a Konami is előrángatta két klasszikusát a múlt homályából. A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater házon belül készül, a Silent Hill 2 remake-ért azonban a lengyel Bloober Team felel, amely egyebek mellett a Layers of Fear szérián és a The Mediumon csiszolta tudását.

James Sunderland szürreális kalandjainak modernizálása kétségkívül a stúdió pályafutásának legambiciózusabb projektje, és éppúgy benne van a zajos siker, mint a kínos kudarc lehetősége, mivel az eddigi trailerek és játékmenet-bemutatók fogadtatása elég vegyesnek mondható.

Hirdetés

A tesztalanyok ezúttal a PC-s és a PS5-ös táborból kerülnek ki, ugyanis első körben csak erre a két platformra jelenik meg a Silent Hill 2 október 8-án. Ennek a Sonyval kötött megállapodás az oka, melynek értelmében - mint az egy, a DualSense kontroller lehetőségeit bemutató előzetesből kiderült - egy teljes évig nem adhatja ki a Konami más konzolra a remake-et. 2025. október 8-a után azonban már semmi sem áll az esetleges xboxos és/vagy switches (netán Switch 2-es) premier útjába. Meglepődnénk, ha a Konami nem élne a lehetőséggel, és beérni az első két platformon realizálható eladásokkal a későbbiekben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)