Hirdetés

Nem a lövöldözésről szól majd a Fortnite Disney-központú módja

|

Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy hogyan is néz majd ki ez a "Disney-élmény", de arról már van egy elképzelésünk, hogy milyen nem lesz.

Hirdetés

Azt néhány hónapja már tudjuk, hogy a Disney és az Epic Games összeállnak egy Disney park-szerű élmény felépítéséhez. Egy perzisztens, online tér lesz ez, ami az egeres óriás filmjei és sorozatai körül fog forogni.

Ez nem lesz teljesen új dolog a játék történetében, lévén a Fortnite egyébként is tele van Marvel, Star Wars, és klasszikus Disney karakterekkel. Az új játékmód azonban egy, az IP-khoz hű tálalást és virtuális parkot akar rittyenteni az egész köré.

Hirdetés

The Verge-nek adott interjújában az Epic Games egyik feje, Saxs Persson elmondott pár részletet a közelgő mókáról.

"Nem minden skinnel lehet majd mindent csinálni. Egy LEGO figura nem tud pisztolyt használni. Meg kell adnunk a lehetőséget ahhoz, hogy az egyes brandek a saját értékrendjük szerint szabályozhassák az élményeiket."

Csak úgy, ahogy a LEGO játékmódban, a Disney módban is vihetjük majd magunkkal a saját szekrényünk tárgyait. Ugyanakkor nem minden skinnek lesz Disney megfelelője, így például nem valószínű, hogy John Wickkel mehetünk majd Disneylandbe.

"A Disney fel akar építeni egy tartósan fennálló helyet, ahol minden Disney dolog ott lehet, de ugyanakkor meg akarják azt tartani a mi világunk részeként."

Persson elmondása szerint ebbe a játékba be lehet majd lépni egy külső kapunk keresztül vagy a Fortnite-on keresztül is. Ez arra utalhat, hogy külön kliensben is letölthetjük majd csak a Disney dolgokat, ha szeretnénk.

Akárhogy is, a játékmenet részleteire még várnunk kell, de egyre kíváncsibbak vagyunk erre a titokzatos projektre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)