Hirdetés

Ne lepődj meg, ha új motort találsz a World of Warcraft hátasaid között

|

Egy régesrégi bugot sikerült helyrepofoznia a Blizzardnak, ami miatt egyre többen jelzik semmiből jött motorok felbukkanását.

Hirdetés

Emlékszik még bárki az Azeroth Choppers című webszériára? A kétrészes sorozat 2014 áprilisában érkezett, és egy Blizzard x American Chopper koprodukciót takart. Ami a játékosok szempontjából érdekes, az az, hogy a Horde motorjának, a Warlord's Deathwheelnek digitális mását mindenki megkaphatta ajándékba a World of Warcraftban. A "megkaphatta" itt a hangsúlyos kifejezés, mert voltak, akik kimaradtak a buliból.

Rengeteg játékos valamiért hoppon maradt, és sosem kapta meg a motorját. A napokban viszont egyre többen kezdték jelenteni, hogy felbukkant gyűjteményükben a Deathwheel minden előzetes jelzés nélkül. 

Hirdetés

Ez nem véletlen: később a Blizzard is elmondta, hogy igen, valóban volt egy bug vagy szerveroldali fagyás, ami megakadályozta a motorok kiosztását. Ezt rakták rendbe a közelmúltban, aminek hatására a motorok kigurultak a 2014-ben aktív, de kimaradt játékosoknak.

Ha annak idején lemaradtatok a száguldás élményéről, akkor nézzétek meg a gyűjteményeteket: lehet, hogy nálatok is felbukkant a lánctalpas szörnyeteg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)