Hirdetés

MrBeast elérte azt, amire korábban senki sem volt képes a YouTube-on, egyébként szívesen lenne amerikai elnök is

|

Elképesztő mérföldkövet hagyott maga mögött a világ legnépszerűbb videósa.

Hirdetés

Jimmy Donaldson, vagy ahogy mindenki ismeri, MrBeast idén sikeresen legyőzte a T-Series név alatt üzemeltetett bollywoodi zenei kiadó YouTube-csatornáját, és ő lett a YouTube abszolút királya. A napokban pedig újra az ő teljesítményétől volt hangos a videómegosztó, MrBeast ugyanis egy tényleg elérhetetlennek tűnő álomtatárt ugrott meg, ugyanis immár több mint 300 millió feliratkozóval rendelkezik a fő YouTube-csatornáján.

A filantróp videós egyébként nemrég azzal került be a hírekbe, hogy elárulta, szívesen indulna az Egyesült Államok elnöki címéért, ha lejjebb vinnék az ehhez szükséges alsó korhatárt - ez jelenleg 35 év, MrBeast viszont még csak 26 esztendős.

Hirdetés

MrBeast az alábbi bejegyzésben köszönte meg 300 millió követőjének a támogatást, arról írt, hogy még emlékszik, mikor 11 évvel ezelőtt elérte a 300(!) követőt. Nos, erre most rápattinthat egy milliós szorzót is. 

Természetesen a gratulációk sem maradtak el, Elon Musk például a következőket írta:

"Ilyen az élet. Ez egy hihetetlen emlékeztető arra, hogy semmi sem lehetetlen!"

Ha megnézzük, hová jutott el MrBeast 26 évesen, akkor tényleg az az érzése támad az embernek, hogy semmi sem az.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)