Hirdetés

Minden új Ubisoft játék a megjelenés napjától elérhető lesz Steamen

|

Az új üzletpolitika az Assassin's Creed Shadows megjelenésével kezdődik jövő februárjában.

Hirdetés

Az utolsó Ubisoft játék, ami megjelenés napján felkerült a Valve boltjába, a 2019-es Starlink: Battle for Atlas volt. Azóta a kiadó vagy csak a saját platformján keresztül, vagy a Ubisoft Connect mellett az Epic Games Store-on adta ki a címeit.

Steamre csak adott idő után engedte fel a nagyobb megjelenéseit, ami nyilván limitálta azok elérési lehetőségeit. Talán a Star Wars Outlaws helyzete miatt, talán más okokból, de a Ubisoft most újra kezet rázott a PC legnépszerűbb platformjának üzemeltetőjével.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Shadows jövő februárjáig csúszni fog, ami nem a legjobb hír, de cserébe a kiadó egy kicsit több energiát tesz abba, hogy a megjelenés jól sikerüljön. Ennek részeként a játék már az első nap elérhető lesz Steamen, és a későbbiekben minden más Ubisoft-újdonság is azonnal fel fog kerülni a platformra.

A francia óriás most több kihívással is szembe kell nézzen. A Skull & Bones kiadásáig tartott út megtépázta őket, de az elmúlt egy évben úgy tűnt, hogy végre helyrerázódik a kiadó. A Star Wars Outlaws ugyanakkor nem lett akkora siker, mint szerették volna, aminek hatására a Shadows megjelenését is késleltették, az Insider Gaming jelentése szerint a részvényesek pedig kivizsgálást akarnak.

Mindezek ellenére a PC-s tábor örülhet, a jövőben tényleg ott gyűjthetik majd a ubisoftos címeiket, ahol akarják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)