Hirdetés

Mi jöhet a No Man's Sky után? Természetesen egy még ambiciózusabb játék

|

A The Game Awards 2023 keretein belül mutatkozott be a Hello Games következő nagyszabású projektje, a Light No Fire.

Hirdetés

A történelem ismétli önmagát, ahogy 2013-ban, úgy most is egy Geoff Keighley által szervezett videojátékos rendezvényen sétált fel a színpadra Sean Murray, a Hello Games társalapítója és ügyvezetője, hogy bemutassa a nyilvánosságnak a stúdió legújabb játékát. Akkor a sokat ígérő No Man's Skynak tapsolhatott a közönség, s bár megjelenésekor rengetegen csalódtunk benne, a Murray csapata nagyon szépen kikalapálta a játékot, rengeteg tartalommal, funkcióval és lehetőséggel vértezte fel azt az évek során.

Reméljük, hogy a párhuzamnak itt vége is szakad, és a Light No Fire rajtja simábban zajlik majd, a nyitott világú túlélőjáték pontosan azt fogja nyújtani, amit ígér, és nem kevesebbet. Többet persze szabad, azért senki sem orrolna meg a Hello Gamesre.

Hirdetés

Míg a No Man's Sky a világűr végtelenségét kínálta a játékosoknak, addig a Light No Fire egy rendkívül részletgazdag, határok nélküli nyitott világba invitálja őket, egy új Földre, ami procedurálisan generált, erőteljes fantasy vonásokkal bír, és csak arra vár, hogy felfedezzük a többi játékossal összefogva. Az első trailer alapján a játékmenet részét képezi majd a harc éppúgy, mint a nyersanyagok gyűjtögetése, a barkácsolás és az építkezés. És hogy ne kelljen lejárnunk a lábunkat, míg eljutunk A-ból B-be, gyorsan vágtató, vagy magasan szárnyaló jószágok hátára pattanhatunk.

Megjelenési dátum még nincs, és egyelőre csak a PC-s (Steam) verziót jelentették be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)