Hirdetés

Megvan a Two Point Museum megjelenési dátuma

|

Kórház és egyetem után múzeumot is építhetünk.

Hirdetés

Ugyan már elérkezett a 2024-es év ősze, attól még messze vagyunk, hogy az újévi terveinket szövögessük. Ettől függetlenül a SEGA már azt szeretné, ha lassan elkezdenénk összefirkálni a 2025-ös naptárainkat: jelentkeztek egy új bejelentéssel, ami főleg a tycoon játékok szerelmeseinek lesz érdekes.

A Two Point Studios és a SEGA új projektje, a Two Point Museum megjelenési dátumot kapott, és ez sajnos meglehetősen messze van: az első múzeumokat csak 2025. március 4-én nyithatjuk meg, de azt legalább már tudjuk, hogy mikor és mennyiért: az alapjáték egy nagyon barátságos, 30 eurós címkét kapott, amihez kaptunk pár extrát a 40 eurós Explorer Edition részeként.

Hirdetés

Az előrendelőknek egy Sonic témájú DLC is jár, aminek köszönhetően majd kék sündisznókat árulhatunk a múzeumjaink ajándékboltjaiban.

Maga a játék tehát március 4-én érkezik, így ráérünk még spórolni rá. A Two Point Museum egyszerre jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)