Hirdetés

Mégsem készül el teljesen a Fallout 4-es mod, ami az első rész alkotta volna újra

|

Sajnos leállt a Fallout: Vault 13 mod fejlesztése.

Hirdetés

A Fallout: Vault 13 mod nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint gyakorlatilag az első rész, a Fallout 1 teljes újraalkotását a Fallout 4 motorjának segítségével. Most viszont az a helyzet állt elő, hogy a készítők befejezik a mod aktív fejlesztését.

Culinwino, a projekt alapítója egy nyilatkozatban elmondta, gondos mérlegelés után úgy döntött a csapat, hogy hivatalosan felfüggesztik a Fallout: Vault 13 fejlesztését. Culinwino hozzátette, hogy bár az aktív fejlesztés véget ér, szeretnék biztosítani, hogy az eddigi munkánk napvilágot lásson.

Hirdetés

Ennek eredményeként a Fallout: Vault 13 úgymond "teljes" változata, amely tartalmazza a projekt befejezetlen tartalmát, a következő hetekben megjelenik, és felkerül a Nexus Modsra, hogy a közösség hozzáférhessen az eddigi munkához.

Culinwino egy későbbi tweetben kifejtette, hogy a fejlesztés felfüggesztését "több tényező kombinációja" indokolta, beleértve a "kiégést [...] és a csapat magánéleti változásait", de a csoport gyorsan tisztázta, hogy nem állt a háttérben semmiféle belső konfliktus vagy esetleg valamiféle dorgálás a Bethesdától. Végső soron, magyarázták a dolgot, hogy ez egy ambiciózus projekt volt, amit korlátozott erőforrásokkal, önkéntesek által készítettek. A döntés a projekt tagjainak jólétének előtérbe helyezésére irányult.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)