Hirdetés

Megnyugtató híreket kaptunk a Dragon Age: The Veilguard PC-s változatáról

|

Sokan tartottak tőle, de az Electronic Arts nem kényszeríti rá a játékosokra a saját launcherének használatát.

Hirdetés

Sokáig tartott, de lassan kezdik megérteni a néhány éve még a Steam hegemóniájának szétzúzásáról ábrándozó nagy kiadók is, a PC-s játékosok tekintélyes hányada nem szívesen telepít egynél több launchert a gépére. Pláne akkor, hogy ha az funkcionalitás tekintetében éppúgy elmarad a Valve megoldásától, mint ahogy a hozzá kapcsolódó áruház kínálata is szerényebb.

Éppen ezért fognak annak sokan örülni, hogy az Electronic Arts sem ragaszkodik már körömszakadtáig az Origin helyébe lépett EA App használatához, és ez a Dragon Age: The Veilguardra is érvényes.

Hirdetés

Az ősszel érkező fantasy szerepjáték X-fiókja szállította a hírt, miszerint a BioWare legújabb alkotása natív alkalmazásként kerül fel a Steamre, azaz ahhoz, hogy a megvásárlást követően játszhassunk vele, még csak nem is kell feltelepítenünk az EA appot.

Noha a premierdátum továbbra sem ismert, az, hogy a PC mellett PS5-re és Xbox Series X|S-re is megjelenő Dragon Age: The Veilguard bekerült a hivatalos Steam Deck-támogatást élvező játékok közé, arról árulkodik, hogy jól haladnak a munkálatok, és várhatóan még az ősz folyamán fejest ugorhatunk a kalandba.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)