Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Hang nélkül videojáték, nincs már messze

|

Egy új jelenetekkel teli, rövid kedvcsináló jelentette be, hogy mikor jön az A Quiet Place: The Road Ahead.

Hirdetés

Június elején derült ki, hogy videojáték készül John Krasinski horrorszériája alapján, amelynek előzményfilmje, a Hang nélkül: Első nap június végén került világszerte a mozikba. A Stormind Games fejlesztésében és a Saber Interactive kiadásában érkező interaktív spin-off egyszerre igyekszik megcélozni a franchise rajongóit és a horrorok kedvelőit is, amit a koncepció abszolút kiszolgál. 

A történet ugyanis egy Alex nevű asztmás egyetemistára fókuszál, aki barátjával, Martinnal együtt próbálja meg túlélni a világvégét, és eközben igyekszik megbirkózni a belső félelmeivel, valamint szembenézni a családi konfliktusokkal. Mivel egy belső nézetes, lopakodásra építő horrorjátékról van szó, ezért fontos lesz minimalizálnunk a zajkeltést a játékmenet során, és minden eszközzel elkerülni vagy leszerelni a hangérzékeny szörnyeket. Néha azért elő fog kerülni a puska is. 

Hirdetés

Bár az A Quiet Place: The Road Ahead már két előzetest is kapott, a fejlesztők egyikkel sem árulták el a hivatalos megjelenési dátumot, a legújabb ízelítővel viszont végre lehullott a lepel róla, hogy mikorra várhatjuk a Hang nélkül videojátékot: október 17-én jön PC-re (Steam), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Bár a dátumot elárultuk, azért nézzetek rá a rövid videóra, mert tartalmaz jeleneteket a játékmenetből és az átvezetőkből is, mindkettőt számítógépen rögzítették: 

Az biztos, hogy az A Quiet Place: The Road Aheadnek nem lesz egyszerű dolga októberben, mivel olyan címekkel kell majd versenyeznie a játékosok figyelméért és pénztárcájáért, mint a Silent Hill 2 remake, a Life is Strange: Double Exposure, a Dragon Ball: Sparking Zero, a Sonic x Shadow Generations és a Shadows of the Damned: Hell Remastered. Ti melyiket fogjátok megvenni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)