Hirdetés

Megint letiltottak egy népszerű Twitch-streamert

|

Stableronaldo valószínűleg egy autós klip miatt került bajba.

Hirdetés

A Twitch ismét kitiltotta Stableronaldót, egy népszerű streamert, aki már több mint 3 millió követőt gyűjtött össze 2018 óta. A kitiltás oka egy nemrégiben megjelent klip lehetett, amelyben a streamer vakmerően vezetett egy sportautót. Az eset során elvesztette az irányítást a kocsi felett, és nekicsapódott a járdának. Bár senki sem sérült meg, sokan úgy vélik, hogy a videót nem kellett volna közzétenni. 

Stableronaldo június 27-i tiltásáról a StreamerBans nevű fiók számolt be, amely automatikusan tweetel, ha népszerű streamereket tiltanak ki. A Twitch hivatalosan nem nyilatkozott a tiltás okáról, de a közösség úgy véli, hogy a vitatott klip lehetett az indok.

Hirdetés

A streamer később bocsánatot kért egy tweetben, hangsúlyozva, hogy szereti a streamelést és követőit, valamint hogy bizonytalan a helyzet kezelésével kapcsolatban. 

A platform rendszeresen frissíti szabályait, hogy egyértelmű legyen, milyen tartalmak megengedettek, és mi vezethet tiltáshoz. Ezek a szabályozások gyakran kerülnek a figyelem középpontjába, mivel a rajongók nem mindig értik, mi történt. A Twitch nemrégiben módosította irányelveit, hogy a streamelők reagálhassanak és beszélhessenek a tiltásokról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)