Hirdetés

Masszív ingyenes frissítést is kapott a Starfield a Shattered Space kiegészítő mellé

|

Annak is érdemes lehet visszatérnie a játékhoz, aki nem tervezi megvenni az első nagy bővítményt.

Hirdetés

Szeptember 30-án megjelent a Starfield első kiegészítője, a Shattered Space, amelyet Todd Howardék tervei szerint még számos további követ majd előttünk álló évek során. Az új kaland a legtitokzatosabb frakció, a House Va'Ruun bolygójára viszi a világűr felfedezőit, ahol új kalandok és ellenfelek várnak rájuk.

A 30 eurós árcímkével ellátott bővítménnyel párhuzamosan a Bethesda kiadott egy újabb frissítést, az 1.14.70-es számút, amelynek jótékony hatásait azok is élvezhetik, akik megelégszenek az alapjáték tartalmaival.

Hirdetés

Túl azon, hogy fokozza a teljesítményt és a stabilitást, számos kisebb-nagyobb hibát is javít a patch, amelyek meghatározott küldetésekhez vagy helyszínekhez kapcsolódva fordulhatnak elő. A teljes listát itt találjátok.

Minden fejlesztés közül azonban a legszembeötlőbb, hogy hozzányúltak a bevilágításhoz, aminek az eredményével a PC-sek már nagyjából két héttel ezelőtt találkozhattak a bétában. Itt van is róla pár összehasonlító kép.

Lighting Changes from the Beta Update (1.14.68.0)
byu/DinDisco inStarfield

Ettől persze nem válik azonnal gyönyörűvé azok szemében a Starfield, akik eddig sem tartották vizuálisan izgalmasnak, ám kétségtelenül jót tesz a játék atmoszférájának.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)