Hirdetés

Már a következő játékán dolgozik a Senua's Saga: Hellblade II stúdiója

|

Sajtóértesülések szerint nem a Project Mara az egyetlen új játék, ami megkapta a Microsoft áldását.

Hirdetés

Figyelembe véve az elmúlt hetek eseményeit, érthető a játékosok aggodalma a Microsoft Gaming alá tartozó stúdiók miatt, mivel az Arcane Austin és a Tango Gameworks bezárása azt sugallja, hogy elég egyetlen kudarc ahhoz, hogy Redmondban leírjanak egy hibázó csapatot, sőt olykor még az is kevés a felszínen maradáshoz, ha a fejlesztők díjnyertes alkotásokat tesznek le az asztalra. Éppen ezért kísérik árgus tekintetek a Senua's Saga: Hellblade II mai rajtját, mivel a Ninja Theory alkotása lehengerlő látványvilága ellenére éppúgy rétegjáték, mint elődje volt (tesztünket itt olvashatod), ráadásul a játékot kísérő marketingkampányról sem a masszív jelző jutna elsőként eszünkbe.

Pánikra azonban úgy tűnik semmi ok, mivel az Xbox-témában rendszerint jól értesült Windows Central tudomása szerint a Microsoftnak esze ágában sincs bezárni a brit stúdiót, sőt mi több, már nem csak a Project Mara formálódik Cambridge-ben.

Hirdetés

Az oldal megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy zöld utat kapott a Ninja Theory legújabb játékterve, amelyről pillanatnyilag semmit sem lehet tudni, így éppúgy lehet a Hellblade harmadik felvonása, mint egy teljesen új IP. Az ellenben több, mint valószínű, hogy a csapat újfent az Epic Games fejlesztette Unreal motorral dolgozik majd, és gyaníthatóan jó hasznát veszi az elmúlt években kibővített motion capture stúdiójának is.

Ami pedig a korábban említett Project Marát illeti, azt még a Ninja Theory időközben távozott alapítója, Tameem Antoniades harangozta be egy mentális problémákra fókuszáló kísérleti játékként, amely cselekményének egyetlen helyszín, egy valóságban is létező lakás hajszálpontosan újraalkotott mása ad majd otthont.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)