Hirdetés

Magyar felirattal érkezik Aloy következő nagy kalandja

|

A PlayStation Magyarország bejelentette, hogy újabb játék lokalizálására kerül sor.

Hirdetés

2017-ben még pont nem kezdte el a PlayStation magyar felirattal ellátni saját kiadású játékait, ezért a Horizon Zero Dawn sem lett lefordítva. Kiváló alkalom lenne a Horizon Zero Dawn Remastered megjelenése arra, hogy ezt a hiányosságot pótolják (ahogy azt a The Last of Us Part I-nál is tették), de egyelőre nem jelentettek be erre vonatkozó terveket.

Az viszont már biztos, hogy a következő vadonatúj Horizon játék, a november 14-én megjelenő LEGO Horizon Adventures magyar felirattal érkezik nem csak PlayStation 5-re, de PC-re és Switchre is.

Hirdetés

A kettő között az egy fontos különbség, hogy a LEGO Horizon már előrendelhető, de a Zero Dawn remastere még nem - lehet, hogy amint azt is előrendelhetővé teszik október 3-án, megejtik a bejelentést is. Figyelni fogunk, és szólunk, ha lesz miről.

A LEGO Horizon Adventures az első játék eseményeit meséli el játékosabban, a LEGO-ra jellemző humorral. A projektet nem a területen tapasztalt TT Games viszi, hanem a Guerrilla és a Studio Gobo, de ez inkább reménykeltő, mint aggasztó tény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)