Hirdetés

Magyar feliratot kap az új Gears of War, a LEGO Horizon Adventures, és még két játék

|

Ha nem is mindenki, a Microsoft és a Sony gondol a magyar játékosokra.

Hirdetés

Habár olyan bejelentések nem voltak az elmúlt hetekben, amik hetekre témát adtak a játékosoknak, azért egy-két izgalmas játékot megvillantottak a kiadók. Az Xbox különösen erős műsort állított össze, melynek során leleplezték a következő Gears of War játékot is - ez azonban nem a hatodik rész lesz, hanem egy az előzményeket elmesélő, főleg a veteránoknak érdekes új felvonás.

A Summer Game Fest nyitó előadásának első meglepetése volt a LEGO Horizon Adventures, a Sony szériájának spin-offja, amiben a világ és a főszereplő ismerős lesz, de a játékmenet egészen más. Ebben és az új GoW-ban van valami közös: mindkettő magyar felirattal érkezik.

Hirdetés

Ez a játékok Steam adatlapjáról derült ki, és ha már arra jártunk, megnéztük, mi mindent magyarítanak még. A lista nem hosszú, de megtudtuk, hogy lokalizálva lesz a szeptember 4-én megjelenő Age of Mythology: Retold is, valamint lefordítják a szeptember 24-én érkező Ara: History Untold menüjét, ugyanakkor úgy tűnik, a beszélt szövegeket feliratozni nem fogják.

A PlayStation azt is bejelentette korábban, hogy idei legfontosabb játéka, az Astro Bot szintén magyar felirattal jön, és a God of War: Ragnarök PC-s változatát is anyanyelvünkön élvezhetjük, bár ez annak tudatában, hogy a PS-es verzió is le volt fordítva, nem nagy meglepetés. Akárhogy is, örülünk, és várjuk, hátha hasonló jó híreket kapunk például az Avowed vagy az Indiana Jones and the Great Circle kapcsán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)