Hirdetés

LeBron James Call of Duty skint akar a fiának, az Activision már ugrott is

|

Úgy gondolja, a most 20 éves kosaras is megérdemli, hogy játékban szerepeljen.

Hirdetés

A Call of Duty fejlesztői meglepően nyitottak voltak a különböző együttműködésekre az elmúlt években. Kaptunk mindent Nicki Minajtól Alucardig, de valódi sportolók is láthatták saját magukat a játékban.

Messi, Neymar,  és Kevin Durant után kicsit meg is lep bennünket, hogy LeBron James még nem került sorra, azonban már csak idő kérdése, hogy megtörténjen az elkerülhetetlen, mivel a kosárpálya királya személyesen kérvényezte a James család szerepeltetését.

Hirdetés

LeBron konkrétan a következő üzenetet intézte az Activision felé a saját közösségi profilján keresztül:

"Bronny [LeBron legidősebb fia] most szólt, hogy saját skint akar. @Activision, @CallofDuty, beszélgessünk."

A stúdió órákkal később válaszolt is az NBA-sztár kérésére:

"Tudjuk mi, hogy Bronny kiválóan lő. Az első apa-fia páros az NBA történelmében - talán a Call of Duty történelmének elsője is lehetne."

Egy skincsomagot összerakni nem két perc, pláne ha LeBront és Bronnyt egyaránt be akarják húzni a játékba. Ettől függetlenül nehéz lenne elképzelni, hogy az Activision nemet mondana a lehetőségre. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)