Hirdetés

League of Legends - új rajongói kihívás indul, de nem vehet részt benne mindenki

|

Ezúttal csak aránylag kevés League of Legends játékos vehet részt egy különleges akcióban, amiben különböző jutalmakat szerezhetnek a játékban és azon kívül is.

Hirdetés

A League of Legends játékosai valószínűleg nem unatkoznak, hiszen nemrég elindult az LCS és a rangsorolt játék idei szezonja is, ráadásul egy új bajnokot is várhatunk. Azért a Riot nem ül a babérjain és még egy érdekes akciót bedob, hogy megmozgassa a rajongókat.

A tavaly már látott Ocean Week promóciót hozták vissza 2016-ban, amiből mi sajnos kimaradunk, hiszen csak az óceániai régió szervereinek játékosai vehetnek részt az egyhetes mókában. Az akció lényege az lesz, hogy egy (egyelőre) ismeretlen tengeri szörnyeteg városokat támad meg például Ausztráliában, Új-Zélandon és a Fidzsi-szigeteken is. A League of Legends helyi játékosainak pedig egy bizonyos pontértéket kell elérniük, hogy megvédjék ezeket a városokat, amihez minden egyes, emberek ellen elért győzelemmel közelebb kerülhetnek.

A játékosok minden megvédett város után valamilyen jutalommal gazdagodhatnak, a végső pontcél elérése után pedig egy közösségi falfestményt is elkészíttet a játék fejlesztője. De a játékosok nem csak a játékban vívhatják ki a Riot elismerését, jutalmak járnak ugyanis azoknak is, akik a legjobb cosplay-jel, vagy fan arttal állnak elő január végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)