Hirdetés

Közös projektre áll össze Kai Cenat és a McDonalds

|

A világ legismertebb gyorséttermi lánca hamarosan egy különlegességgel fog előrukkolni a streamer segítségével.

Hirdetés

A 22 éves Kai Cenat feliratkozói rekordját Ironmouse ugyan megdöntötte, de ez nem jelenti azt, hogy a tartalomgyártó ne akarna visszatérni a dobogó tetejére. Ebben segíthet majd neki egy közeljövőben kezdődő új kampány, amit a McDonalds gyorsétteremlánccal együtt terveznek.

Hogy pontosan mi fog történni, azt még senki sem tudja, de annyi biztosnak tűnik, hogy október 10-én veszi kezdetét a gyorskajáldás buli.

Hirdetés

A McDonalds a napokban tett közzé egy bejegyzést az X-en, amin egy rendelésből megmaradt papírzacskó látható. Az asztal és a háttér alapján egyértelmű, hogy Kai Cenat szobájában készült a felvétel, így szinte biztos, hogy a streamer lőtte a képet, rajta a sokatmondó blokkal. A cetlin látható egy nagy 10.10, ami a dátumra utal, és a rendelés részletei egy telefonszámmal.

Egy hamburgermenü maradványait láthatjuk, de a lényeg a telefonszám: a (707) 932-4826 egy olyan szám, amit a McDonalds a különböző telefonos eseményeihez szokott használni. Szóval biztosan egy limitált ideig tartó, együttműködésre épülő eseményről van szó, aminek részleteit valószínűleg a napokban fogjuk megtudni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)