Hirdetés

Kooperatív játékmód is készülhet az Assassin's Creed Shadowshoz

|

Hivatalosan még nem jelentették be, de elvileg épp ezen dolgozik a Ubisoft.

Hirdetés

A Ubisoft állítólag egy kooperatív játékmódot fejleszt az Assassin's Creed Shadows, amelynek megjelenését 2025-re halasztották. Az Insider Gaming legfrissebb jelentése szerint a kooperatív funkció már a késés előtt is fejlesztés alatt állt, és az elképzelések szerint a játék megjelenése után kerülhet bevezetésre. Ebben az egyelőre még meg nem erősített módban a Shadows két főszereplője, Naoe és Yasuke irányítását két játékos is átveheti.

Ez a lépés a franchise történetében egy komoly visszatérést jelentene, hiszen az utolsó ilyen opció az Assassin's Creed Unityben volt, amely 2014-ben jelent meg. A Unity négyfős kooperatív multit kínált, de ez nem működött épp zökkenőmentesen, így a Ubisoft azóta inkább a single-player élményekre helyezte a hangsúlyt.

Hirdetés

Bár a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan a kooperatív módot, a cég már korábban is jelezte, hogy érdeklődik a multiplayer lehetőségek újrafelfedezése iránt. Marc-Alexis Coté, a franchise vezetője, korábban beszélt a Codename Invictus nevű projektről is, amely szintén a multiplayer játékmenetre összpontosít​.

A Shadows késlekedését a fejlesztőcsapat azzal indokolta, hogy több időre van szükségük a játék finomhangolásához és a történeti tartalom fejlesztéséhez. 2025-ben kiderül, hogy végül mit sikerül összehozniuk, és a játék tényleg megmenti-e az egyre inkább a szakadék felé menetelő francia kiadót. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)