Hirdetés

Kiszivárgott, milyen karakterek, módok és tartalmak érkeznek az XDefiantbe

|

A Rabbidokat sem ússzuk meg, de a következő egy évben még más karakterekkel lövöldözhetünk majd.

Hirdetés

Július 2-án véget ér az XDefiant előszezonja, aminek végére a Ubisoft remélhetőleg le fogja tudni vonni a szükséges következtetéseket, elvégez néhány finomítást, és úgy önti ránk az új tartalmakat, hogy a jelenlegi technikai problémákat orvosolja.

Annyi biztos, hogy minden szezonban érkezik egy új frakció, három fegyver és három pálya, illetve nem feltétlenül szezononként, de folyamatosan jönnek új módok is. Egy X-felhasználó, a mostanra felfüggesztett Rogue TX a játék fájljai közé túrva kiderített néhány infót arról, hogy milyen újdonságok jöhetnek.

Hirdetés

Az első négy frakció - valószínűleg ebben a sorrendben - várhatóan az alábbi lesz:

  • Assassinok az Assassin's Creedből
  • Highwaymenek a Far Cry: New Dawnból
  • GSG9 a Rainbow Six Siege-ből
  • Operátorok a Ghost Recon Breakpointból

Az, hogy például az aszaszinok hogyan illeszkednek a játékba, milyen eszközöket használhatnak, kiváló kérdés, de heteken belül kiderülhet. Állítólag már készül a TDM, a CTF és az Infection mód, érkezik majd egy lefűrészelt csövű sörétes, egy Tommy Gun, FAMAS, valamiféle telepíthető löveg, távirányítós autó, FAL és G36 is.

Megjelentek arra utaló jelek, hogy valahogyan a The Crew-t és a Rabbids franchise-t is bekötik, remélhetőleg nem irányítható karakterekkel. A Ubisoft jogi követelés útján eltávolíttatta Rogue TX posztjait, mielőtt a fiókja inaktívvá vált, amit vehetünk megerősítésnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)