Hirdetés

Kiderült, továbbra is készül-e a Silent Hill: Townfall

|

Próbálta lehűteni a rajongókat az Annapurna Interactive.

Hirdetés

Az Annapurna Interactive az utóbbi időkben komoly változásokon ment keresztül, miután a cég teljes munkatársi csapata - összesen 25 ember - együttesen felmondott. Ez jelentős aggodalmat keltett a kiadóhoz kapcsolódó projektek, köztük a Silent Hill: Townfall jövőjével kapcsolatban. A Townfall 2022 októberében lett bejelentve, a játékot az Annapurna Interactive a No Code Studiosszal együtt fejleszti, természetesen a Konami közreműködésével.

Bár az Annapurna jelenlegi helyzete miatt kétségek merültek fel a projekt jövőjét illetően, a kiadó egy Twitter-posztban biztosította a rajongókat, hogy a Silent Hill: Townfall fejlesztése továbbra is folytatódik, a Konami és a No Code Studios együttműködésével.

Hirdetés

Elnézést kértek a felmerült aggodalmakért, és hangsúlyozták, hogy a játék még mindig tervben van, noha megjelenési dátumot egyelőre nem tettek közzé, és új előzetes sem jelent meg a bejelentés óta.

Ez az aggodalom nem csak a Silent Hill: Townfallra korlátozódik, mivel az Annapurna számos más projektet is fejleszt, például a Mixtape című játékot a The Artful Escape készítőitől, valamint a Blade Runner 2033: Labyrinthot. Az amerikai IGN által végzett vizsgálat szerint a kiadó egy kis vezetői csapata próbálja támogatni a cég mintegy 40 projektjét, ami további bizonytalanságokat szül.

Az Annapurna továbbra is igyekszik biztosítani a közönséget, hogy a Silent Hill: Townfall projekt folytatódik, de a pontos időzítést és további részleteket egyelőre homály fedi.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)