Hirdetés

Készült a Red Faction sorozat folytatása, de az Embracer ezt is kukába dobta

|

A játékiparban zajló leépítések rengeteg érdekes projektet vettek el tőlünk.

Hirdetés

A Galaxy On Fire és Chorus játékok alkotója, a Fishlabs hatalmas leépítésekkel kellett szembenézzen. A stúdió tulajdonosa, az Embracer Group rengeteg embert rúgott ki az elmúlt hónapokban, és sajnos a Fishlabs kollégái és ezek közé tartoztak.

Rock, Paper, Shotgun jelentése még mélyebbre szúrta a tőrt a csapat alkotásait kedvelők szívébe. Kiderült ugyanis, hogy a srácok két nagyon érdekes projekten dolgoztak a 2023 végén történt változások előtt.

Hirdetés

Az egyik játék egy sci-fi Metroidvania, a másik pedig egy Red Faction volt. Utóbbi az érdekesebb a kettőből, mivel egy remastert leszámítva meglehetősen nagy volt a csend a franchise körül. Az RPS jelentése szerint a csapat összerakott egy Unreal Engine 5-ben készült "kamu trailert", ami átadta a döntéshozóknak az új játék koncepcióját. A tervek szerint a Fishlabs a 2009-es Red Faction: Guerrilla nyomdokait követte volna.

Sajnos mindkét említett projekt a kukába került, miután az Embracer kifilézte a stúdiót. A Red Faction így a polcon marad, és ki tudja, mikor láthatunk majd belőle újabb felvonást (ha egyáltalán).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)