Hirdetés

Készül még a Splinter Cell remake, megtudtuk, mikor jöhet

|

Belsős infók kerültek nyilvánosságra az első Splinter Cell felfrissített változatával kapcsolatban.

Hirdetés

Már több mint 11 év eltelt azóta, hogy utoljára bővítette a Splinter Cell sorozatot a Ubisoft egy teljes értékű, PC-s és konzolos játékkal. Folytatás egyelőre nincs kilátásban, de már évekkel ezelőtt bejelentették, hogy dolgoznak az első rész felfrissített, modernizált kiadásán.

Hivatalos infót régóta nem kaptunk, viszont most az Insider Gaming megtudott ezt-azt a projektről, ami egyes pletykákkal ellentétben továbbra is él, North kódnévvel emlegetik a Ubisoft stúdiói.

Ahogy a kiadó számos más játéka, úgy ez is a Snowdrop motort használja, és a fejlesztést a Ubisoft Toronto vezeti.

Hirdetés

Szó esett arról is, hogy jelenlegi tervek szerint 2026-ban várható a megjelenés, de nem ragaszkodnak ehhez, annyi időt fordítanak rá, amennyit kell. A Ubisoft idei bejelentése szerint 2026-ra várható a Prince of Persia: The Sands of Time remake-je is, amit néhány éve bemutattak, aztán a negatív visszajelzéseket követően gyorsan vissza is vontak, és a nulláról dolgoznak újra. 

Kérdéses most a jövő a kiadó számára, ugyanis a Star Wars Outlaws nem hozta a várt eredményeket, az Assassin's Creed Shadowst pedig muszáj volt jövő februárra halasztani. 2026-ig még sok minden történhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)