[KéPZ] ÓRIÁSI BROTHERS IN ARMS GYALÁZÁS" /> [KéPZ] ÓRIÁSI BROTHERS IN ARMS GYALÁZÁS"/>
Hirdetés

[KéPZ] ÓRIÁSI BROTHERS IN ARMS GYALÁZÁS

|

Bocsi, de egyszerűen csak zseniális anyagok érkeznek erről a Games Convention-ről... Ezúttal a Brothers in Arms: Hell's Highway című háborús FPS gyalázza be a műfajba tartozó vetélytársakat.

Hirdetés

No de tényleg! Call of Duty

3 ide, Medal of Honor: Airborne
oda, ez biztosan megjelenik PC-re, méghozzá 2007 első negyedében. Igaz, hogy az Airborne is elvileg akkortájt érkezik, de szerintem ez szebb - meg talán a hangulata is jobb lesz, de ezt most még ne akarjuk megmondani. Mindesetre még itt a lehetőség, hogy az EA is villantson valamit. Addig azonban élvezzük a Ubisoft ajándékát. Némelyik kép brutálisan nagy felbontású. Közülük néhány lehet, volt már, de biztos nem ekkora felbontásban

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)