Hirdetés

Játékosok milliói vártak erre a Star Wars Jedi: Survivorrel kapcsolatos bejelentésre

|

Végre elárulta az EA és a Respawn, hogy mikor érkezik meg Cal Kestis kalandjának második felvonása az előző generációs konzolokra.

Hirdetés

Novemberben töltik be a negyedik évüket a Sony és a Microsoft jelenlegi generációs konzoljai, ám ennyi idő még távolról sem volt elég ahhoz, hogy minden játékos váltson, aki korábban PlayStation 4-en vagy Xbox One-on hódolt kedvenc időtöltésének. Van, aki anyagi okokból odázza el az átállást, mások arra várnak, hogy javuljon a játékkínálat, de azon sincs mit csodálkozni, hogy sokan úgy vélik, szükségtelen lecserélni régi konzoljukat, amíg az őket érdeklő címek jelentős hányada 10+ éves hardverekre is elérhető.

Aki sportjátékokat tol, a CoD-ért rajong, vagy valamelyik nagy free-to-play cím (pl. Fortnite) rabja, annak valószínűleg még évekig nem kell megválnia hűséges játékgépétől, és most már annak sem lesz feltétlenül sürgős a váltás, aki a Star Wars Jedi: Survivor történetébe szeretne fejest ugrani.

Hirdetés

A Respawn Entertainment könnyed soulslike megoldásokat is alkalmazó akció-kalandja még 2023 áprilisában jelent meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox One-re, de Andrew Wilson, az EA ügyvezetője nem titkolta sokáig, hogy szándékukban áll az előző generáció konzoljaira is kiadni a játékot, pontosabban PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a még szerényebb hardverrel bíró Switchre viszont nem. Ez értelemszerűen nem ment egyik napról a másikra, ám most már elég jól halad a projekt ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzák a megjelenési dátumot.

Szeptember 17-e tehát a nagy nap, és hogy még teljesebb legyen a játékosok öröme, az EA úgy döntött, hogy a szokásos 70 dolláros ár helyett csak 50-et kér majd el az előző generációs változatokért. Nyilván él már az előrendelés lehetősége is, a megelőlegezett bizalom jutalma pedig kozmetikai holmik formájában ölt testet.

Ezzel párhuzamosan a fejlesztőcsapat újabb frissítést ígért a meglehetősen rosszul optimalizált PC-s változat számára, a heteken belül érkező patchtől elvileg a játék teljesítményének és irányításának, valamint a felhasználói élménynek a javulását lehet várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)