Hirdetés

Itt a tökéletes alkalom egy Epic Games Store-os nagybevásárláshoz

|

Egészen nyár elejéig tart a bolt legújabb leárazása, amelynek hála igencsak jó áron vehetünk meg ütős játékokat.

Hirdetés

Ugyan továbbra is vannak hiányosságai az Epic Games Store-nak, azt azért el kell ismerni, hogy az Epic Games elég komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a játékosok ezen a digitális áruházon keresztül vásároljanak. Például most ingyen beszerezhető a Grand Theft Auto V, de nem ez az egyetlen ok, amiért érdemes felkeresni a boltot.

Hirdetés

Elrajtolt ugyanis az Epic Mega Sale elnevezésű vásár, amelynek keretében rengeteg cím került leárazásra, ráadásul akad köztük néhány egészen kiváló darab is. A Remedy Entertainment szürreális kalandja, a Control például 59,99 euró helyett féláron, mindössze 29,99-ért zsákolható be, de ugyanennyi pénzért akár a tavaly ősszel megjelent Borderlands 3-at is gyűjteményünkben tudhatjuk.

Ezek mellett pedig még a Red Dead Redemption 2 és a The Outer Worlds árát is megnyirbálta egy kicsit az Epic. Továbbá egy 10 eurós kupont is beválthatunk a minimum 14,99 euró értékű vásárlások esetében, amelynek köszönhetően még jobb áron juthatunk hozzá a kiszemelt játékhoz. A vásár május 14-én kezdődött el, és a tervek szerint június 11-én fog véget érni, szóval bőven van még időt szétnézni a kínálatban.

Ti vesztek majd valamit a leárazás során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)