Hirdetés

Ilyen PC kell ahhoz, hogy kipróbálhasd a PlayStation legújabb játékát

|

Megérkezett a Concord gépigénye, igaz, egyelőre csak a bétáé.

Hirdetés

Jóllehet, a májusi Playstation State of Play alatt demózott Concord és a közönség első találkozója nem sült el túl jól, még van ideje és lehetősége a Firewalk Studios alkotásának arra, hogy meggyőzze a kételkedőket, illetve megerősítse elhatározásukban azokat, akiket már a játékmenet első bemutatója levett a lábukról. Közeleg ugyanis az első, még zárt bétaidőszak, amit egy újabb, publikus próbakör követ majd.

Aki megnézné, hogy mit nyújt az 5v5-ös multiplayer lövölde, az előrendelőként már július 12-e és 14-e között, míg szimpla érdeklődőként július 18-a és 21-e között zsűrizhet le 4+1 térképet és 3+1 játékmódot. Ezekről itt írtunk korábban.

Hirdetés

Mivel nem szeparálják el egymástól a PS5-ös és a PC-s játékosokat a végleges kiadásban, így a bétában sem választják ketté a tábort, és ennek szellemében mindenkire ugyanazok az időintervallumok vonatkoznak. PC-sként két feltételnek kell megfelelni: először is szükség lesz egy PSN-fiókra (ezt már a Sony minden új játéka elvárja), valamint egy szerényebb képességű konfigurációra. Természetesen minél jobb komponensekből áll össze a vas, annál többet lehet kihozni a Concordból részletgazdagság és felbontás terén (1080p-től 4K-ig terjed a skála), miközben a képfrissítési ráta 60 fps marad. Ezt a limitációt nyilván nem szükséges magyarázni, crossplay meccseken előnyben lennének a PC-sek a konzolosokkal szemben.

A Concord augusztus 23-án rajtol el PC-n és PlayStation 5-ön, addig a hardverigény még változhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)