Hirdetés

Hivatalos: még ebben a hónapban jön a Red Dead Redemption PC-re!

|

Végre a Rockstar is megerősítette a hírt.

Hirdetés

Látjátok, igaza lett végül mazurnak, aki már a konzolos változatok megjelenése előtt szólt, hogy PC-re is jönni fog a Red Dead Redemption. Oké, 14 évet kellett rá várni, de hát jó munkához idő kell.

A Rockstar Games ma bejelentette, hogy október 29-én jelenik meg a Red Dead Redemption PC-s változata, és ezt természetesen az Undead Nightmare kiegészítő is kíséri, aminek végigjátszása tökéletes halloweeni program lesz.

A fejlesztést a Double Elevennel együtt végezték, akik gondoskodtak arról, hogy a játék 4K felbontásban akár 144 fps-sel fusson, támogassa a 21:9-es és 32:9-es felbontásokat, a HDR10-et, és természetesen az egér és billentyűzet használatát.

Hirdetés

Lesz továbbá Nvidia DLSS 3.7 és AMD FSR 3.0 támogatás, DLSS Frame Generation, állítható látótávolság, finomhangolható árnyékok. 

A játék a Rockstar Store-ban, a Steamen és az Epic Games Store-ban is elérhető lesz. A látvány őrületesen sokat nem javul majd, de nem elviselhetetlen ma sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)