Hirdetés

Hatalmas vásárt tart az Epic Games Store, közel 500 cím lett most olcsóbb

|

Kb. két hétig lesz időtök akciósan feltölteni az Epic Games Store könyvtáraitokat jobbnál jobb megjelenésekkel.

Hirdetés

A nyári vásárok már régen lecsengtek, de az Epic Games Store azért még szeretne megszabadítani benneteket a megmaradt aprópénzetektől, nehogy maradjon lángosra (főleg ha az Izlandon kapható lángosra gyűjt az ember, az még veri a magyar árakat is). A srácok lenyesték kisebb raklap játék árait, és bár nem itt fogjátok behúzni a legfrissebb AAA megjelenéseket, bőven akad pár cím, melyeket érdemes lehet kipróbálni azért. Több száz leárazott termék között azért jó eséllyel akad pár kincs, ami legalábbis figyelemre érdemes.

Az aloldal nagyon csinosan kiemelte az említésre érdemes játékokat (értelemszerűen ez teljesen szubjektív). Ha a teljes kedvezményes katalógust látni szeretnétek, akkor itt tudjátok átböngészni azt.

Hirdetés

Mi is válogattunk kicsit, szerintünk ezeket a címeket érdemes kipróbálni, ha eddig kimaradtak volna:

Az Epic Games Store akciója pontosan augusztus 19-én, délután 3-kor zárul le. Érdemes kattintani párat, hátha akad valami jó játék a nyár végére, mielőtt beindul a megjelenési dömping.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)