Hirdetés

Hatalmas nyári vásár zajlik épp a Ubisoftnál, van olyan játék, ami most 90%-kal olcsóbb

|

Akár a Prince of Persia, akár a Far Cry rajongója vagy, biztosan találsz egy megfizethető ajánlatot az akcióáradatban.

Hirdetés

Tegnap este elbúcsúztattuk a Steam nyári vásárát, de ez nem jelenti azt, hogy innentől ne tudnánk nagyon olcsón beszerezni nagyon jó játékokat. Több digitális platform is leakciózta a kínálatának jelentős részét, és a sorhoz most a Ubisoft is csatlakozott.

Legyen szó az Assassin's Creed szériáról, a The Crew még működőképes epizódjairól vagy a The Division egyes kiegészítőiről, mindet rendkívül kedvező áron tudjátok most beszerezni.

Hirdetés

A Ubisoft összesen úgy 150 terméket árazott át, ennek következtében egyes alkotásokat akár 90 százalékkal olcsóbban is behúzhatunk. A Far Cry 6 például csupán 6 euróba kerül, de ezt az összeget még tovább csökkenthetjük. A nyári vásár mellett a Ubisoft a "UBISOFT20" kódot is aktiválta, amivel fizetéskor további 20 százalékot húzhatunk le a vételárból. Egy teljes kollekciót behúzhatunk most annyiért, amennyibe máskor egy teljes árú játék kerül.

A vásár július 25-ig tart, a teljes választékot pedig itt tudjátok átböngészni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)