Hirdetés

Három új LEGO játék a Legends of Chima világában

|

Ezúttal nem filmekre, vagy képregényekre épülő játékok készülnek a Warner kezei között, hanem egy saját sorozat, sajátos módon.

Hirdetés

A Legends of Chima a LEGO saját, új világa, melyet idén mutattak be a rajongóknak, de eddig csak az volt biztos, hogy TV sorozat készül majd ezzel a névvel. Ma a Warner bejelentette, hogy három, mind játékélményben, mind célplatformokban teljesen különböző videojátékot is megjelentetnek, melyek ebben a fantáziavilágban játszódnak, amit mágikus állati törzsek laknak.

A készülő játékokról már konkrétumokat is tudunk. Az első egy versenyjáték lesz, ami még ma elérhetővé válik a LEGO.com-on és holnapra már iOS-re is meg fog jelenni. A Legends of Chima: Speedorz játékosok Chima karakterekkel versenyezhetnek, chivel hajthatják meg Speedorzaikat és ha nyernek, több karaktert és több Speedorz gépet érhetnek majd el. A Laval’s Journey idén nyáron érkezik 3DS és Vita gépekre. A játékmenettel kapcsolatban sokat nem árultak el a fejlesztők, de elmondásaik szerint egy „csodálatos kalandot élhetünk majd át Chima világában, ahol Laval a bátor harcos, társaival indul csatába, az igazság nevében”.

A végére jött a nagy durranás: a Legends of Chima Online lesz a harmadik a sorban, ami egy free-to-play cím lesz, és az elmondottak alapján egy békés kalandokkal teli világ vár majd ránk. Királyságokat építhetünk majd a talált kockákból, felfedezhetjük Chima titkait az általunk épített eszközökkel és Lavallal is összefuthatunk majd egy küldetés erejéig. Akik játszanak majd a Speedorz és Laval’s Journey játékokkal, azok extra tárgyakat is kaphatnak az Online címben, csak arról nem volt szó, hogy mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)