Hirdetés

Hangulatos előzetessel adott életjelet magáról a State of Decay 3

|

Megmozdult az Undead Labs évekkel ezelőtt bejelentett zombis túlélőjátéka.

Hirdetés

Az utóbbi időben szinte semmit nem hallottunk az Undead Labs által dédelgetett State of Decay 3-ról, a korábbi hírek pedig rendre komoly gondokról számoltak be a projekt kapcsán. A fejlesztés állítólag nagyon nem haladt, nem beszélve arról, hogy a koncepció sem volt tiszta a harmadik felvonást illetően, ami további fennakadásokhoz vezetett.

Nem sokkal a zöldek nagy nyári bemutatója, az Xbox Games Showcase előtt kiszivárgott egy sajtóközlemény, ami elég erős utalást tett arra, hogy a bemutató során bizony újra láthatjuk a State of Decay 3-at. Valóban így lett, s rögtön az új, sötét középkorban játszódó Doom: The Dark Ages után, egy vadiúj előzetes keretein belül nyertünk bepillantást az Undead Labs zombis túlélőjátékába, ami az Unreal Engine 5 erejét kihasználva több szempontból is rálicitál az előző felvonásra.

Hirdetés

Az előzetes többnyire a történetről árult el ezt-azt, míg a játékmenetbe csak elvétve kaptunk bepillantást. Maga a sztori egyébként valamiféle bosszúhadjáratról árulkodik, de pontos részleteket egyelőre nem tudni. Zombikból természetesen most sem lesz hiány, ráadásul az előzetes végén egy igen méretes példány is előkerült, szóval érdemes lesz felkötni a gatyát.

Megjelenési dátumot nem kaptunk, de egyelőre az sem tiszta, hogy melyik évben érkezhet a harmadik felvonás. Mindenesetre a mostani előzetes alapján minden okunk megvan arra, hogy izgatottak legyünk a State of Decay 3 miatt. Az új trailert alább csekkolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)