A halászlevet az év bármely napján érdemes fogyasztani, ha van hozzá kellő mennyiségű alapanyagunk, hiszen az mellett, hogy rendkívül finom eledel, a hal egészséges étek is. Ha a Duna környékén élünk, szinte kihagyhatatlan fogásnak számít a Paksi, a Bajai, a Komáromi vagy akár a Dunai halászlé is, természetesen ez elmondható a Tiszai és a Balatoni halászlevekről is. Kevésbé elterjedt, de hasonlóan ízletes a korhely halászlé is, amelyet a megszokott alapanyagok mellett babérlevéllel és citrommal főzik, majd tejfölös habarással sűrítik. Alapvető szabály, hogy a magyar halászlevet csak pontyból szabad elkészíteni: az apróbb halat inkább az alaplébe érdemes tenni, míg az egyébként valóban finom húsú ragadozókat (lásd csuka, harcsa vagy süllő) inkább sütve vagy paprikásként érdemes fogyasztani, utóbbi a közhiedelemmel ellentétben nem szinonimája a halászlének, mint ahogyan a halleves sem.
Most, hogy mindenki felvilágosult lett ebből az ínycsiklandó ételből, amondó vagyok nézzük át a GameStar Online mai fogásait együtt:
1: BioShock Infinite - a másik oldal
2: Dead Space 3 - Kedves Naplóm...
3: God Mode - társak a pokolban
Jóccakát' és újfent boldog karácsonyt mindenkinek!