Hirdetés

Ha Todd Howardon múlik, rengeteg kiegészítőt kap még a Starfield

|

A sci-fi szerepjátékkal kapcsolatos terveiről mesélt a Bethesda arca.

Hirdetés

Még nem kapott megjelenési dátumot, de a Bethesda idén szándékozik piacra dobni a Starfield első nagy kiegészítőjét Shattered Space címmel. A titokzatos Va'ruun házra fókuszáló tartalmi csomag új helyszínekkel és sztoriküldetésekkel bővíti a monumentális sci-fi szerepjátékot, ráadásul - mint arra egy nemrég készült interjú rávilágított - a csapat még távolról sem végzett.

Todd Howard elárulta, hogy már a következő expanziót tervezik, amit reményei szerint továbbiak is követnek majd, méghozzá - és most kapaszkodjatok meg - évi rendszerességgel.

Hirdetés

Ahogy a MrMattyPlays nevű youtubernek adott válaszaiból ki lehetett venni, a Shattered Space eseményei jórészt a Va'ruun ház központjául szolgáló bolygóra, és az azon található új városra koncentrálódnak, ezáltal az élmény közelebb áll majd ahhoz, amit a Bethesda más szerepjátékaitól megszoktunk. Volumenét tekintve pedig a Fallout 4-hez készült Far Harborral állítható párhuzamba a kiegészítő, amin már 10 hónapja dolgoznak.

"Ez az ideális méret a fejlesztésünk számára, az ilyen évente megjelenő sztorikiegészítők. Szóval nagyon izgatottak vagyunk miatta, mivel úgy csinálhatunk valamit, mint a korábbi játékainkban tennénk."

Az említett Far Harbor elsődleges történetszálát 7 óra alatt lehet teljesíteni a HowLongToBeat.com szerint, a melléküldetések megduplázzák, az összes többi teendő pedig megtriplázza a játékidőt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)