Hirdetés

Fedetlen női melleket biztosan villant majd a Dragon Age: The Veilguard, de mi a helyzet az öv alatti területtel?

|

Elgondolkodtató válasszal szolgált erre a kérdésre a BioWare.

Hirdetés

Sejtettük, hogy az elmúlt évek legjobb szerepjátékának bizonyult Baldur's Gate 3 hatással lesz a műfajra, megváltoztatja a játékosok elvárásait és átrendezi a zsánerben alkotók prioritásait, ugyanakkor arra nem számítottunk, hogy a Larian számtalan díjjal jutalmazott alkotása miatt az egyik legégetőbb kérdés, amit minden fejlesztőnek tisztáznia kell majd, a romantika és a szex lesz. Nem húzhatta ki magát ez alól a BioWare sem, amely idén a Dragon Age: The Veilguarddal száll ringbe, és meglehetősen erős konkurenciaharcra készülhet, mivel a régóta várt RPG-hez hasonlóan valamikor ősszel debütálhat az Avowed, a Kingdom Come: Deliverance 2, a Starfield: Shattered Space és a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 is.

A szerelmi kapcsolatokról már korábban elárult pár részletet a stúdió, így már tudjuk, hogy karakterünk nemétől függetlenül bármelyik társával összejöhet, aki pedig parlagon marad, az másnak a karjaiban (és ágyában) keresi majd a boldogságot.

Hirdetés

Az összegabalyodás közepette pedig úgy fest, hogy látszani fog majd ez-az - vonta le a következtetést a Game Informer újságírója abból, hogy amikor kipróbálta a Dragon Age: The Veilguardot, a karakterszerkesztőben nemcsak megpillanthatta Rook (ő a főszereplő) női változatának fedetlen melleit, de meg is változtathatta a méretüket. Nyomban meg is érdeklődte, hogy elég bevállalós lesz-e a játék ahhoz, hogy ágyékkötő nélkül mutassa a szereplőket, de erre nem kapott egyértelmű választ, a BioWare azt szeretné, hogy a játékosok maguk fedezzék fel, mennyire részletesek anatómiailag a karaktermodellek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)