Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Star Wars Outlaws, Stafield: Shattered Space, Ara: History Untold

|

A következő napokban meghódítjuk a világot, aztán pedig a csillagokat is.

Hirdetés

Az időjárás mindent elkövet, hogy önkéntes szobafogságra ítéljük magunkat, ezért aztán munkára fogjuk a PC-ket és a konzolokat. Lesz itt minden űrbéli kalandoktól a történelem újraírásáig, de arról sem feledkeztünk meg, hogy október hava az ijesztgetésé és a rettegésé, így aztán horrorjátékok is elő fognak kerülni.

Paca - Teljesen elfelejtettem, hogy szeptember közepe óta ketyeg a Ubisoft+, úgyhogy a héten belevágtam a Star Wars Outlawsba. Egyelőre nem sokat láttam belőle, a hangulata tetszik, de a többiek is csak később unták meg, úgyhogy meglátjuk, mennyire visz majd magával. A 21:9-es mód kikapcsolásának lehetősége nyert meg a legjobban eddig.

Csirke - Még a Vessel of Hatred kiegészítő megjelenése előtt szeretném gyorsan felhúzni pár karakteremet, így a hétvége masszív Diablo IV-ezéssel fog telni. 

Hirdetés

Chava - Megérkeztem végre Va'ruun'kaira, a Va'ruun ház anyabolygójára, hogy lezsűrizzem, mit tud nyújtani a Shattered Space, a Starfield első kiegészítője. A benyomásaim vegyesek, van, ami tetszik, van, ami csalódást okoz, de ezeket majd bővebben kifejtem a tesztben.

Szada - A Civilization kihívójára talált az Ara: History Untold képében, én pedig mindent elkövetek annak érdekében, hogy tüzetesen megvizsgáljam, hogyan sikerült a trónkövetelő bemutatkozása. 

kirsftvarg - Pörög tovább a The Last of Us Part 1, de közben már a Dead Space Remake-et is bekészítettem, szóval nem fogok unatkozni.

Hunter - Még mindig egy hatalmas tesztjátékot nyúzok, és ez a hétvége 100%-ban arról fog szólni. Szóval, ami az ajánlatomat illeti, nézzétek meg Netflixen a DanDaDan első részét, az új kedvenc játékomról pedig beszélünk hamarosan.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)