Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Silent Hill 2, Dead Space, Metaphor: Refantazio és Diablo IV: Vessel of Hatred

|

Aláereszkedünk a rémület és a fantázia birodalmaiba. Élmény lesz, ebben biztosak vagyunk.

Hirdetés

Október van, halloween ünnepe is közeleg, így nem olyan meglepő, hogy a szerkesztőségünk közül többen is horrorjátékokban mélyedtek el egy kis rettegésre vágyva. Kapóra jött például a Silent Hill 2 remake megjelenése, de nem ez az egyetlen felújítás, ami érdemes a figyelmünkre.

HP - Egyelőre nem nyűgöz le a Silent Hill 2 remake, a Capcom kicsit jobban érzi ezt a felújított, külső nézetes megoldást mind technikailag, mind látványban. A hangulat azért visz magával, és nem adom fel könnyen, de ha megkopott játékélményt akarok, akkor arra ott lenne az eredeti is, az legalább nosztalogiával cukrozva elringat.

Paca - Mivel nem vagyok a horrorjátékok nagy rajongója, eddig kimaradt a Silent Hill 2, de a remake-kel most már muszáj lesz bepótolnom. Megpróbálom, meglátjuk, ha nem jön be, akkor folytatom azokat a játékokat, amikről teszt lesz hamarosan, de még nem mondhatok semmit.

Hirdetés

Csirke - Ezerrel pörgetem a Diablo IV: Vessel of Hatred DLC-t, hogy minél előbb le tudjam nektek szállítani a játék tesztjét. A kampányon már túl vagyok, és azt kell mondanom, hogy még az alapjáték sztoriját is felül tudja múlni, pedig én azt is nagyon szerettem.

Chava - A Shattered Space kimaxolása után pihentetem a Starfieldet, de úgyis visszatérek még a Betelepült Rendszerekbe, legkésőbb második kiegészítő megjelenésekor. Addig is a listámon szereplő következő tétellel, a korai hozzáférésben megjelent GreedFall 2: The Dying Worlddel tervezek foglalkozni. Érdekel, hogy mennyit tudott fejlődni az első részhez képest, mely változtatások sültek el jól, és mihez nem kellett volna hozzányúlnia a Spiders csapatának.

Szada - Bekerült a Sifu a Game Pass kínálatába, és mivel nekem ez idáig kimaradt, valószínűleg bele fogok nézni a hétvégén, legalább annyira, hogy eldöntsem, nekem való-e. Minden más időt a család, az olvasás és a Core Keeper fog elragadni, nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Hunter - Most, hogy végeztem a Metaphor: ReFantazio első végigjátszásával, itt a New Game+ ideje. Van egy rakat apróság, amit kihagytam az első körben, és egy magasabb nehézségi szinttel is megpróbálkozom majd. Ha megcsömörlök a kalandozástól, akkor benézek a Diablo IV-be. A kiegészítőt még nem szereztem be, de az új szezont meglehetősen élvezem.

kristfvarg - A hétvégén az USG Ishimura fedélzete felé veszem az irányt, aztán meglátjuk, hogy meddig bírom ott idegekkel. A 2008-as Dead Space sokáig velem maradt, így kíváncsi vagyok, hogy milyen élményt nyújt majd a felújított változat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)