Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Microsoft Flight Simulator, Harry Potter: Quidditch Champions és Starfield

|

Repülővel, mágikus seprűvel és űrhajóval emelkedünk a magasba a következő napokban.

Hirdetés

A reménytelenül romantikus alkatokon kívül senki sem örül annyira az ősz beköszöntének, mint mi, gamerek. Ilyenkor nagyobb sebességre kapcsol a játékipar, és egymás után jelennek meg a személyes kívánságlistánkon szereplő játékok, mi meg azért fohászkodunk, hogy csak el ne rontsák, ha már ilyen sokat vártunk rájuk.

HP - Szinte kizárólag az Astro Bot pörög, családi megőrülés van, évjátéka piedeszta, totális mámor. Ez egy csodálatos játék, hangsúly lent.

Paca - Olyan szinten kimaxoltam az Astro Botot, hogy már csak néhány trófea maradt, azokat még lehet, hogy összeszedem, viszont közben találtam a szekrényben egy a doboza szerint Windows Vista-kompatibilis flight sticket, ami tökéletesen működik Windows 11-gyel is, úgyhogy azzal álltam neki A minősítésűre megcsinálni a Microsoft Flight Simulator minden tennivalóját. Nem egyszerű feladat, de nagyon élvezem, aztán majd amikor jön a folytatás, máshoz se fogok nyúlni, csak annak kihívásaihoz és karriermódjához.

Hirdetés

Csirke - Most épp nincs nálam semmi tesztelnivaló, így nyugodtan visszanézhettem a Fortnite új szezonjába. Marveles cuccokat lehet épp bezsákolni, nem is kérdés, hogy szükségem van minden új skinre. 

Chava - Vágom a centit a Starfield első kiegészítője, a Shattered Space érkezéséig, és továbbra is serényen pipálgatom ki a küldetéseket, amelyek között legnagyobb örömömre számomra teljesen újak is akadnak bőven. A héten lecseréltem az űrhajómat, elköteleztem magam egy tartós kapcsolatban, és már több frakció szemében is akkora hős vagyok, hogy nem lepődnék meg, ha egyszer szobrot állítanának a tiszteletemre.

kristfvarg - Már csak egy trófea választ el attól, hogy kiplatinázzam a Harry Potter Quidditch Championst, úgyhogy nincs mese, pörgetem tovább a meccseket ezerrel.

Szada - Elkövettem azt a hibát, hogy amikor a Core Keeper felkerült a Game Passba, adtam neki egy esélyt "Mit veszíthetek?" felkiáltással. Nos, ha nem szeretnétek minden szabadidőtöket azzal tölteni, hogy egy pixelemberkével rohangáltok erőforrások után veszettül - és amikor éppen nem ezt csináljátok, akkor arra vágytok, hogy ezt csináljátok -, még véletlenül se indítsátok el. Én már elvesztem, de titeket talán még sikerül megóvnom ettől a virtuális fekete lyuktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)